In het Zeeuwse plaatsje Kortgene hebben Jan en Joop van Belzen een Snaidero Tecnica keuken geplaatst. Deze Italiaanse design keuken is voorzien van een dieper aanrechtblad met daaronder weer extra diepe ladekasten. Er is hier mee niet alleen meer aanrechtblad voorzien, maar ook behoorlijk meer opbergruimte.

In deze Italiaanse design keuken van Snaidero zijn tal van handige snufjes opgenomen zoals de Zeoliet vaatwasser en de FLEX inductie kookplaat. Bij FLEX inductie namelijk is er een heel groot kookveld in plaats van normale kookzones. Op dat grote kookveld is de gebruiker flexibel in de mogelijkheden. Zo kan er een grote vispan op gezet worden, maar ook bijvoorbeeld 3 kleine pannetjes. Inductie is trouwens erg in opkomst nu, lees in dit artikel waarom inductie de toekomst is volgens verschillende topkoks.

 
Het aanrechtblad van deze Snaidero Tecnica Italiaanse design keuken is extra diep gemaakt zodat er zowel meer bladruimte als meer kastruimte is ontstaan.
Het aanrechtblad van deze Snaidero Tecnica keuken is extra diep gemaakt zodat er zowel meer bladruimte als meer kastruimte is ontstaan. Tegen de muur zijn ook stroken bladmateriaal gemonteerd zodat het makkelijk afneembaar is. De lades van deze keuken worden trouwens electrisch geopend, erg handig en ook nog eens mooi.
 
Ook bij de Snaidero hoge kasten is LED verlichting aangebracht in de plint.
Ook bij de Snaidero hoge kasten is LED verlichting aangebracht in de plint. De verhoogd ingebouwde Neff vaatwasser is natuurlijk ook voorzien van LED binnenverlichting. Als de vaatwasser geopend wordt gaat er binnen in de vaatwasser dus LED verlichting branden. Ook is deze vaatwasser erg zuinig door gebruik van het mineraal zeoliet. De Neff koelkast is ingebouwd achter de grote doorlopende deur helemaal links in de wand met hoge kasten. Omdat zo`n deur vrij zwaar is (bijvoorbeeld als er een paar frisdrankflessen in de deur staan) is er een stevige greep op gemonteerd.
 
Tegenover de Snaidero keuken staat nog een wand met hoge kasten. In deze hoge kasten zijn de inbouw apparaten op hoogte gemonteerd.
Tegenover de Snaidero keuken staat nog een wand met hoge kasten. In deze hoge kasten zijn de inbouw apparaten op hoogte gemonteerd. Ook de Neff vaatwasser is op hoogte gemonteerd zodat je niet elke keer hoeft te bukken voor de vaatwasser. Om uit te vullen qua lijn met de andere apparaten is onder de Míele koffiemachine een servieswarmer gemonteerd. Niet alleen mooi, maar ook wel handig als je warme kopjes wilt natuurlijk. De Míele hoge druk stoomoven is boven de vaatwasser gemonteerd. Om optimaal gebruik te maken van dit apparaat is door klant uiteraard ook nog een kookles gevolgd in de demonstratiekeuken van de Snaidero Concept Store.
 
In de plint van deze Snaidero keuken hebben Jan en Joop LED verlichting aangebracht, geeft vooral `s avonds meer sfeer in de keuken.
In de plint van deze Snaidero keuken hebben Jan en Joop LED verlichting aangebracht, geeft vooral `s avonds meer sfeer in de keuken. De Neff kraan is eveneens voorzien van LED verlichting, deze gaat branden als er water wordt getapt. De spoelbak is van het onderbouw model, de flens van de spoelbak zit dan onder het blad zodat het blad er mooier uitziet.
 

Bijzonderheden van dit project:
   
Merk:

Snaidero.

Model: Tecnica.
Kleur:
Hoogglans rvs en wit hoogglans lak.
Aanrecht: Composiet wit Bianco/Bianco 75cm diep en 8cm dik.
Spoelbak: Franke GAX110.450 onderbouw rvs.
Stoomoven: Míele DG4164CLST hoge druk stoomoven.
Gaskookplaat: Neff N24K35N0NL domino wok gaskookplaat rvs
Inductiekookplaat: Neff T44T43N0 Flex inductiekookplaat.
Hetelucht oven: Neff B46E74N0 hide&slide oven rvs met hetelucht
Koelkast: Neff K4624X6 inbouw koelkast.
Vaatwasser: Neff S41T65N2EU vaatwasser met Zeolith.
Afzuigkap: Solitaire SOD44H7S0N schuine wandafzuigkap.
Servieswarmer: Neff N21H40N0 servieswarmer.
Koffiemachine: Míele koffiemachine CVA5060 rvs.
Kraan: Neff SOW0567950 rood/blauw verlichte waterstraal.
   
 
 
Bekijk hieronder het filmpje over Neff apparatuur (inclusief de B46E74N0 Neff ide & Slide oven die is toegepast bij deze keuken:
 
 
Relevante links:
 
Kerntemperaturen voor de oven.
Folder met Italiaanse design keukens van Snaidero.
Artikel over koken op inductie.
Artikel over FLEX inductie.
 
 
Bekijk hier de modellen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
 
 
Neem contact op met uw Snaidero dealer.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store!
   
   
  Meer informatie over de collectie Neff inbouw apparatuur voor keukens vindt u op de Neff Select Dealer website. We zijn gespecialiseerd in de betere merken inbouw apparatuur.