Klik hier om naar de pagina met tips te gaan van de Snaidero Concept Store. De specialist in Italiaanse design keukens.
   
 

Drogen met Zeoliet in de luxe Neff vaatwassers.

De Neff S51T69X5EU vaatwasser met Zeoliet droogsysteem, EmotionLight en Variobesteklade.
 

Het droogsysteem in de luxe Neff vaatwassers leidt vochtige lucht vanuit de binnenruimte door het reservoir met zeoliet korreltjes (Zeoliet is een mineraal wat bijv. ook gebruikt wordt in verpakkingen van medicijnen).

Dit vocht wordt direct door al die korreltjes opgenomen en daarbij komt warmte vrij. Als de vaatwasser toe is aan zijn droogbeurt wordt de inmiddels droge en warme lucht weer teruggeleid naar de binnenruimte van de vaatwasser.

Zo gaat dit proces eindeloos door, afwas na afwas, want Zeoliet verslijt niet en hoeft dus nooit te worden vervangen. Het voordeel is dat er door het Zeoliet systeem energie wordt bespaard doordat er bij een lagere temperatuur wordt gedroogd. Daarnaast komt na afloop van het programma vrijwel geen stoom meer vrij als u de deur van de vaatwasser opent (dit is natuurlijk ook beter voor het behoud van uw mooie Italiaanse design keuken).

 
Op dit moment is er ruim keus in Zeoliet vaatwassers binnen het assortiment van Neff (zelf noemt Neff het trouwens Zeolith).
 
Nieuwe vaatwasfunctie: GlansDroog
 
Met de nieuwe functie GlansDroog is één druk op de knop genoeg om uw vaat nog meer te laten glanzen. Dit is mogelijk dankzij het hierboven genoemde Zeoliet droogsysteem. Een speciale droogcyclus droogt de vaat en glazen streeploos.
 
   
 
   
   
  Relevante links:
   
  Garantie kaart voor Neff apparaten bij de Neff Select Dealer.
  Folder op pdf met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
 
Bekijk hier de collectie met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens van Snaidero.
Bekijk hier de aanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bekijk het assortiment met Neff inbouw apparatuur voor uw keuken op de speciale website voor Neff inbouw apparaten. We zijn gespecialiseerd in Neff toestellen voor in uw nieuwe Snaidero keuken.