Terug naar pagina projecten met Snaidero keukens met Italiaans design.  
 
Project 268 gaat over een Snaidero keuken geplaatst in Amsterdam Buitenveldert.
 

Voor dit projekt in een appartement in Amsterdam Buitenveldert heeft klant gekozen voor een Snaidero keuken type Sistema Zeta uitgevoerd in licht Kersen hout. Om zoveel mogelijk rendement uit de ruimte te halen is gekozen voor een eilandopstelling. Het extra dikke werkblad is in de kleur Impala Zwart gepolijst. In deze Italiaanse design keuken zijn o.a. de volgende apparaten verwerkt: Neff koffiemachine, Neff combimagnetron, Neff inductiekookplaat, Neff Wok, Neff vaatwasser, Neff afzuigkap, Neff Amerikaanse koelkast, Quooker kokend water apparaat etc. De tegelvloer is uitgevoerd in creme marmer. Op de balkons zijn donkere braziliaanse leisteen vloeren gelegd.

 
Snaidero keuken in model Sistema Zeta licht Kersen in Buitenveldert / Amsterdam.
 
Van dit projekt is door onze leverancier ook een artikel geplaatst in een vakblad. Dit artikel kunt u hier downloaden in PDF formaat. Bij een Japanse relatie van deze klant hebben we inmiddels nog zo`n Snaidero keuken geplaatst in licht kersen.
 
Het leidingwerk is van te voren al aangelegd zodat de monteur gelijk met de tegelvloer kan beginnen. Ook de muren waar de oude keuken stond zijn al verwijderd.
De monteur Etienne is bezig met het leggen van de marmeren vloertegels alvorens de Snaidero keuken geplaatst kan worden.
De monteur legt hier de marmeren vloer voor de keuken. De vloer leggen we bij voorkeur altijd vóór de keuken. De panelen staan dan netjes op de afgewerkte tegelvloer.
Hier is de monteur nog steeds bezig met de marmeren vloer. De keuken staat inmiddels boven in het appartement. Omdat dit niet in de lift kon is dit gebeurd met een speciale bouwlift (het blad weegt meer dan 250 kg).
   
De Snaidero kasten worden opgezet, de deuren haalt Etienne er af om beschadigingen te voorkomen.
Ook het aanrecht blad staat inmiddels al boven, de balustrade moest zelfs van het balkon af gehaald worden.
De standleiding van het appartement (zie afbeelding 2) is weggewerkt met een ondiepe kast. Tegen de wand wordt een rij met hoge kasten geplaatst waar we de apparaten in gaan bouwen. Ook wordt de wand omtimmerd zodat de zij- en bovenkanten van de hoge kasten niet meer zichtbaar zijn. Ook staat er al een gedeelte van het eiland.
De keuken is inmiddels al een eind geplaatst. Boven de Amerikaanse koelkast is een ruimte vrijgehouden waar een platte televisie in wordt verwerkt. Op basis van de maten van deze televisie worden houten panelen gemaakt zodat dit netjes weg wordt gewerkt. Ook is de gipsen wand gereed gemaakt voor de stucadoor.

Voor het eiland is een extra dik aanrecht gebruikt om het geheel wat royaler te laten ogen. Ook is de spoelbak gemaakt van hetzelfde materiaal als het blad. Zelfs de bodem van de spoelbak is op afschot (dus afwaterend) uitgefreesd.
   
De Snaidero keuken is zo goed als klaar, (alleen nog niet schoon).
De spoelbak uit 1 stuk met het blad toont ook wel netjes (en het is lekker schoon).
De keuken vanuit de andere kant gezien. Hierbij is ook zichtbaar dat er op het granieten zijpaneel een mooi roestvrijstaal stopcontact is gemaakt voor algemeen gebruik. Leuk detail is ook de tweezijdige bediening van de Neff afzuigkap. Zowel aan de voor- als achterkant is de afzuigkap te bedienen.
Een detailopname van de randloze spoelbak, moderne kraan en het dikke aanrechtblad.
   
Inmiddels heeft de klant deze Snaidero keuken in gebruik genomen.
Boven de Neff Amerikaanse koelkast is de televisie ingebouwd. De Snaidero kasten zijn als het ware om de koelkast heen gebouwd.
De keuken is inmiddels opgeleverd, klaar en in gebruik genomen.
Boven de Amerikaanse koelkast is een televisie ingebouwd zodat klant ook zittend aan de bar tv kan kijken.
   
De Snaidero keuken van projekt 268 te Buitenveldert / Amsterdam. Dit is model Sistema Zeta.
klik hier om de foto te bekijken die de fotograaf uit Amsterdam gemaakt heeft van deze Snaidero keuken.
Voor de bar heeft klant de vlinderstoel uitgezocht, een bekend ontwerp van Arne Jacobsen (1902-1971). Deze stoel geldt als een van de succesvolste designstoelen aller tijden. De stoel is 50 jaar geleden ontworpen maar wordt nog steeds op de markt gebracht door fabrikant Fritz Hansen.
Klant heeft zowel de woning als de keuken in gebruik genomen en kan gaan genieten van de mooie keuken.
   
klik hier om een foto te bekijken die de fotograaf uit Amsterdam gemaakt heeft van deze Snaidero keuken.
klik hier om de foto te bekijken die de fotograaf uit Amsterdam gemaakt heeft van deze Snaidero keuken.
Nadat het projekt is afgerond komt Rudy nog langs om de apparaten uit te leggen.
Van dit projekt werd door Willem van Rijn (importeur Bosch, Neff en Solitaire inbouwapparaten) een reportage gemaakt voor in een vakblad. U kunt dit artikel bekijken in PDF formaat.
   
klik hier om de foto te bekijken die de fotograaf uit Amsterdam gemaakt heeft van deze Snaidero keuken.
Op deze foto is de geïntegreerde televisie te zien. Deze verhoogt het gevoel van een prettig verblijf in de keuken.
 
Bekijk hieronder de video met onze Italiaanse design keukens:
 
 
 
Bekijk hier de actuele Snaidero keuken modellen bij de Snaidero Concept Store.
 
 
 
Neem contact op met uw Snaidero dealer. De Snaidero Concept Store is gevestigd in Arnemuiden en levert door de hele Benelux.
Diverse Snaidero keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens.
   
   
  De inbouw apparatuur voor uw keuken vindt u uiteraard ook op onze apparaten website. We zijn gespecialiseerd in de betere merken zoals Neff en Míele.