Neff C77V60N01 60cm brede inbouw koffiemachine
Neff Inbouw apparatuur voor uw keuken vindt u natuurlijk bij de Neff Select Dealer.
 
 
Let op: Deze koffiemachine is inmiddels vervangen door een nieuwer model, de Neff C17KS61N0 inbouw koffiemachine. Klik op de afbeelding om naar het nieuwe model te gaan.
   
 
Klik hier voor de Neff koffiemachine
   
 
   
   
  Tips voor de Neff inbouw koffiemachine C77V60N01
   
 

Bij deze koffiemachine adviseren we onze Oro koffiebonen toe te passen. Uiteraard kunt u ook een ander goed merk zoals bijvoorbeeld Illy gebruiken. Als het echt héle harde koffiebonen zijn (dat zijn ze van Oro dus niet maar van Illy wel) dan kan het zijn dat de maaleenheid van de koffiemachine er moeite mee heeft om `m te "pakken". In dat geval even met uw hand door het bonen reservoir roeren en het probleem is opgelost.

   
 
Voor het opschuimen van melk adviseren we om zo mager mogelijke melk te gebruiken. Ook gebruiken we altijd houdbare melk. Dit is veel veiliger en de smaak wordt niet negatief beïnvloed. Na gebruik van de melkopschuimer is het verstandig om zo vlot mogelijk het apparaat de functie "kort spoelen" (of "spoelen melksysteem" bij eerdere versies) te laten draaien. Bij deze functie wordt het melksysteem schoongespoeld, we adviseren om hier warm water voor te gebruiken. Als het melksysteem niet schoon wordt gehouden is een koffiemachine in mum van tijd verstopt.
   
 
Omdat deze koffiemachine per kopje verse bonen maalt zit er binnen in het apparaat nog wel eens koffiegruis. We adviseren u om minstens 1 x per maand de binnenkant schoon te maken. Als dit niet gebeurt kan de machine eveneens op een gegeven moment verstopt raken. U haalt eenvoudigweg de machine naar voren (deze koffiemachine staat op een ladegeleider, dus dat is makkelijk). Aan de rechterzijde van het apparaat ziet u een luikje, als u dit open doet kunt u heel eenvoudig het apparaat schoonmaken (met bijvoorbeeld de stofzuiger).
 
 
 
   
   
  Relevante links:
   
  De gebruiksaanwijzing van de Neff C77V60N0 koffiemachine in PDF formaat.
  Meer technische informatie over deze Neff C77V60N01 koffiemachine vindt u op deze PDF.
  Garantie card voor Neff inbouw apparatuur.
  Foto`s van bezoek aan Neff fabriek te Bretten (Duitsland).
   
   
 
Bekijk hier de actuele modellen Italiaanse design keukens bij de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met de Neff Select Dealer.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  De apparaten voor uw nieuwe keuken vindt u op onze apparatensite. We zijn gespecialiseerd in de merken Neff en Míele.