Neff Inbouwapparaten
 

Artisjokken soep met geschaafde truffel.

   
 

Soepje voor acht personen.

Ingredienten:

  • 6 dl krachtige kippenbouillon, getrokken met foeli en lavas
  • 2 blikjes artisjokbodems
  • 4 eetlepels gehakte bieslook
  • 3 theelepels citroensap
  • klontje boter
  • witte peper
  • zeezout
  • 3 dl stijf geslagen room
  • truffel carpaccio

 

Bereiden:

    1. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in stukken.
    2. Verwarm de boter en smoor hierin de artisjok stukjes
    3. Verwijder de foeli en de lavas uit de bouillon en doe de bouillon bij de artisjok. Pureer met de staafmixer en zeef de bouillon.
    4. Zet terug op het vuur en laat een beetje inkoken.
    5. Proef en breng op smaak met peper en zout en een snufje nootmuskaat.
    6. Met de staafmixer, vlak voor het serveren de slagroom met de soep mengen.
    7. Roer de bieslook door de soep en doe in warme kopjes.
    8. Leg op de soep wat plakjes van de truffel carpaccio.

 

De soep kan gemakkelijk verwarmd worden in de stoomoven op 95 graden.
   
 

De soepgroep aan de slag in de Terra showroomkeuken.

   
   
 
Bekijk hier de actuele collectie met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens.
Bekijk hier de aanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bekijk het assortiment met apparatuur van de Snaidero Concept Store op onze speciale website voor keuken apparatuur.