Warme chocolade zabaglione.

   
 

Nagerecht voor 6 personen.

Ingredienten

  • 6 eidooiers
  • 150 gram kristalsuiker
  • 3 eetlepels cacao
  • 2 dl marsala

 

Bereiding

    1. Verwarm een kom au bain marie en klop hierin de eidooiers met de suiker goudgeel totdat de suiker is opgelost.
    2. Temper het vuur en voeg de cacao en de marsala toe.
    3. Klop met de mixer tot het mengsel glad en schuimig is.

 

De zabaglione moet na bereiding meteen geserveerd worden.

Lekker met vers fruit.

   
  De Zabaglione. Dit recept is van de Snaidero Concept Store.
   
  Relevante links:
   
  Míele hoge druk stoomoven DG4164CLST.
   
   
 
Bekijk de modellen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
 

  Neem contact op met de Snaidero Concept Store.
Bekijk de pagina met aanbiedingen voor Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Meer informatie over onze collectie inbouw apparaten vindt u op onze apparaten site. We zijn gespecialiseerd in de betere merken zoals het Duitse merk Neff.