Paarse truffelaardappels met Salsa tartufo.
   
 

Bijgerecht voor 4 personen.

 

Ingredienten:

  • 4 a 600 gram truffelaardappels
  • 2 eetlepels salsa tartufo (een mooie en smaakvolle saus o.b.v. balsamico azijn met Italiaanse truffel
  • grof zeezout
  • 1 teentje knoflook
  • 4 a 6 eetlepels olijfolie

 

Bereiden:

    1. Schil de aardappels en kook ze gaar (hoge drukstoomoven 120 graden voor 5 minuten).
    2. Laat ze enigszins afkoelen.
    3. Maak met een staafmixer of keukenmachine een dressing van de overige ingredienten.
    4. Snijd de aardappels in de lengte in tweeen en bedruppel met de dressing.
    5. Leg ze even onder de gril.
   
 
De aardappeltjes (linksonder).
   
   
 
Bekijk hier de actuele collectie met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens.
Bekijk hier de aanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bekijk hier het assortiment met apparatuur voor in uw nieuwe Italiaanse design keuken. Wij zijn gespecialiseerd in de betere merken.