Klassieke saffraan saus voor vis.

   
 

Saus voor bij witte vissoorten.

Ingredienten:

  • 1 dl nouilly prat
  • 1 dl visbouillon
  • 1 sjalotje gesnipperd
  • 10 witte peperkorrels
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 saffraan draadjes
  • 100 gram koude boter
  • 75 gram hollandse garnalen.

 

Bereiden:

    1. Doe een klein beetje boter in een sauspannetje en bak hierin de sjalot glazig.
    2. Doe de nouilly prat, de visbouillon en de peperkorrels erbij en laat inkoken tot een derde.
    3. Nu zeven.
    4. Voeg de creme fraiche en de saffraan toe en breng aan de kook.
    5. Haal de saus van het vuur en maak lobbig met de rest van de boter.

Het is lekker om op de saus wat lauw warme garnaaltjes te strooien.

Garnaaltjes verwarmen: 2 minuten 60 graden in de stoomoven.

   
 

Snaidero Kube IJswit hoogglans

   
   
 
Bekijk de actuele collectie met Italiaanse designkeukens van de Snaidero Concept Store op de keuken modellen pagina.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens voor België en Nederland.
Bekijk de aanbiedingen en showroomkeukens van de Snaidero Concept Store. We zijn gespecialiseerd in Italiaanse design keukens.
   
   
  Bekijk de collectie inbouw apparatuur voor uw nieuwe keuken op onze apparaten website. We zijn gespecialiseerd in Italiaanse design keukens en kwaliteits apparatuur van het merk Neff.