Neff B46C74N0 VarioSteam bakoven = Niet meer leverbaar!
Neff Inbouwapparatuur
 
Niet meer leverbaar!
 

De Neff B46C74N0 VarioSteam bakoven is voorzien van een Hide&Slide deur en VarioSteam stoomfunctie. De handgreep scharniert dus met uw hand mee tijdens het openen en verdwijnt dan (gedempt) onder de ovenruimte. De VarioSteam is een lage druk stoomfunctie waarbij het waterreservoir achter het rvs klepje zit links bovenaan de oven.

Het grote digitale display met Nederlandse tekst vergroot de gebruiksvriendelijkheid van deze Neff VarioSteam oven enorm. Deze oven heeft verder nog tal van handige functies zoals NeffLight en een VarioClou lade. De B46C74N0 oven heeft een 3,68kW aansluitwaarde en wel 67 liter inhoud. De inbouwmaten zijn 590x560x550mm. Van dit apparaat is er ook een iets eenvoudiger versie, dit is de Neff B45C42N0 VarioSteam oven. Zie dit apparaat als een normale oven die ook stoom kan toevoegen bij het bakproces, dus niet als een volwaardige stoomoven.

   
 
Klik op de onderstaande afbeelding om naar de leverbare Neff ovens te gaan.
   
 
De B46C74N0 combistoomoven. Niet meer leverbaar!
   
   
  Relevante links:
   
  Garantiekaart voor Neff apparaten bij de Neff Select Dealer.
  Bezoek aan de Neff fabriek te Bretten in Duitsland.
  CircoTherm voor Neff hetelucht ovens.
   
   
 
Bekijk hier de actuele collectie met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met de Neff Select Dealer.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Meer informatie over het assortiment met Neff inbouw apparaten voor de keuken vindt u op onze speciale website voor apparaten. We zijn gespecialiseerd in de betere merken keuken apparaten zoals Míele en Neff.