Biefstuk uit de stoomoven.

   
 

Ingredienten:

  • biefstuk (1 biefstuk van circa 125 gram per persoon)
  • olijfolie
  • roomboter

Bereiden:

    1. Bak eerst de biefstukken stuk voor stuk even op hoog vuur om-en-om op de kookplaat. Dit is ongeveer 2 minuten per kant.
    2. Laat de biefstukken ingepakt in cellofaan folie nu afkoelen in de koelkast. Dit kan bijvoorbeeld ook `s morgens vóór het diner gedaan worden. Voordat u met het diner begint kunt u dan de biefstuk uit de koelkast halen en verder gaan met de bereiding.
    3. Doe de biefstukken in de gaatjespan 8 minuten op 85 graden in de stoomoven.
   
   
  Een Míele hoge druk stoomoven ingebouwd hier in een Italiaanse design keuken van Snaidero.
   
   
  Relevante links:
   
  Kerntemperaturen voor de oven.
   
   
 
Bekijk hier de actuele Snaidero keukenmodellen. Snaidero is topdesign uit Italië.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store. De specialist voor Italiaans design voor Nederland en Belgie.
Bekijk hier de pagina met aanbiedingen in Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store. De specialist voor Nederland en Belgie.
   
   
  Bekijk de collectie met Neff inbouw apparatuur op onze speciale site voor apparaten.